Skip to content

Microdermabrasion

Hva kan microdermabrasion hjelpe med?

Microdermabrasion er en eksfolierende behandling som kan hjelpe å fornye hudtonen og teksturen i ansiktet. Denne metoden for hudfornyelse hjelper med kollagenproduksjonen slik at huden får et mer ungdommelig og sunt utseende. 

Diamond microdermabrasion, peeling cosmetic. woman during a microdermabrasion treatment in beauty salon
Diamond microdermabrasion, peeling cosmetic. woman during a microdermabrasion treatment in beauty salon

Hva er inkludert i microdermabrasion?

Microdermabrasion gjennomføres uten noe form for bedøvelse, og er en minimal invasiv prosedyre. Under behandlingen benytter hudpleieren et håndholdt apparat som føres over områdene du ønsker å forbedre. De vanligste typene av microdermabrasion inkluderer eksfoliering av huden med en ru overflate eller påføring av små krystaller i en spray-form som fjerner det ytre hudlaget. 

Dette er en behandling som varierer ut i fra alvorlighetsgrad for hudproblemene dine. Sammen med legen, vil du kunne sette opp en plan for behandling og få råd og veiledning til hvordan du burde gjennomføre hudpleie-rutinen din.

Etter behandling vil du få beskjed om å holde huden hydrert og gi den fukt. I tillegg er det svært viktig å bruke solkrem etter behandling da huden vil være ekstra sensitiv til sola i flere uker i ettertid.