Skip to content

Trådløft

Hva kan trådløft hjelpe med?

Ved trådløft får ansiktet og halsen en lett oppstramming som gir et mer ungdommelig og frisk utseende. Behandlingen virker ved å stimulere produksjonen av kollagen, noe som fører til at huden blir og oppleves som sunnere og fastere. 

Et trådløft kan hjelpe til å forbedre strukturen i ansiktet, men det kan også gjøre betydelige forbedringer til enkelte områder. Nedenfor ser du en oversikt over hva trådløft kan hjelpe med. 

cropped woman face getting facelift , procedure mesothreads lifting skin
cropped woman face getting facelift , procedure mesothreads lifting skin

Hva er inkludert i trådløft?

Behandlingen består av å benytte spesialdesignede tråder som plasserer under huden, som regel ikke mer enn to på hver side. Trådene vil deretter hjelpe å stramme opp området rundt, samtidig som det bidrar til pasientens egen kollagenproduksjon. Under prosedyren brukes det lokalbedøvelse, og selv om noen opplever det som litt ubehagelig, er det ingen smertefull operasjon. 

Tråden som plasseres vil selv oppløses etter en 18 måneders tid. Dette er et lite inngrep og klassifiseres som minimalt invasivt. Etter behandlingen vil du ikke ha noen synlige arr, og du vil kunne være tilbake på jobb etter 1-2 dager. 

Trådløft blir gjerne benyttet av de mellom 40-60 år som opplever problemer med slapp og løs hud i ansiktet og rundt kjeve og kinn. 

Om du sliter med noe av det som står listet nedenfor skal du IKKE gjennomføre behandling med trådløft. 

  • Allergier mot fillere
  • Aktiv akne
  • Tendens til å danne synlige arr
  • Autoimmune sykdommer
  • Blødersykdom
  • Graviditet og amming