Om oss

Om oss

Hvem er United Medical?

Klinikken tilbyr behandling fra Akupunktur, Osteopati, Massasjetarapaut, Fysioterapeut og Kiropraktor. Vi samarbeider med nevrolog fra MedOslo. Det gjør at vi kan behandle plager og tilstander som krever diagnose og behandling fra det offentlige helsesystemet, med tilleggsmetoder som kan gjøre behandlingsforløpet mer effektivt. Vi har valgt ut MedOslo som partner fordi de, som oss, har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager.

Alle våre pasienter blir tatt godt hand om. Vi har derfor en veldig god tverrfaglig kommunikasjon mellom våre terapeuter. Alle våre terapeuter utfører en grundig gjennomgang av sykehistorie, etterfulgt av en undersøkelser som danner grunnlaget for å stille diagnose. På denne bakgrunn lages det en behandlingsplan og første behandling iverksettes. Behandlingene utføres av ansvarlig terapeut og vårt team som har ulike spesialområder.

72E0282-scaled
72E0282-scaled

Ansatte

Møt våre ansatte

shutterstock_1822207589

Linda Chen

Akupunktør

Linda Chen har 8 år med utdanning fra Universitet og sykehus i Fujian i Kina, ytterligere 8 år innenfor tradisjonell kinesisk medisin. Hun jobber innenfor TCM, og er klinikkens daglige leder

shutterstock_1822207589

Hans Rune Severinsen D.O

Osteopat

Hans Rune har osteopat utdanning fra Norges Helsehøgskole Campus Kristiania (2014), og jobber innenfor osteopati og medisinsk PT ved klinkken.

shutterstock_1822207589

Noah Cash Larsen

Osteopat

Noah har 4 års profesjonsutdanning fra Norges Helsehøgskole Campus Kristiania (2014), og ytterligere 2 års spesialisering innenfor pediatri ved Panta Rhei Pediatric Osteopathy (2018). Han er medlem av Norsk osteopatforbund, samt har tidligere erfaring fra skadeforebygging.